Cytat:
|
Kolego zombie6 ja już chyba kiedyś pisałem żebyś się ograniczył do merytorycznej pomocy lub nie wypowiadał w moich postach chociaż coś edytował moderator i mogłeś nie doczytać...jeśli chcesz sprawdź u siebie mocowanie osprzętu chłodnicy(wiatraka) i to będzie dla mnie przydatna informacja reszta uwag jest po prostu niepotrzebna..to jest mój trzeci samochód w garażu, wszystkie kupiłem nowe i mam zasadę kiedy płacę -oczekuję i nie interesuje mnie co myślą serwisanci dla mnie mają być po prostu skuteczni...nie będę zmieniał marki bo poza powiedzmy niedogodnościami lubię ten samochód i tyle więc szukam rozwiązań...bardzo proszę trzymać się tematu co mi pomoże .dziękuję.
|
Nie unoś się kolego, trochę dystansu i poczucia humoru zalecam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podziwiam za cierpliwość do nieustannego atakowania ASO i to przy tak niskim przebiegu, aż strach pomyśleć co będzie dalej....
Bump:
Cytat:
|
no właśnie ja do ASO mam ok 50 km może to ten sam efekt...zobacz mocowanie wiatraka jest na takich czterech zaczepach w kształcie U może to to samo..????
|
Kawał drogi, a więc zapewne większość z tych 10000 km zrobiłeś jeżdżąc do ASO
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sorrki, już mnie nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.