Temat: [Focus 2011-2014] dziwny "pobrzęk" z zawieszenia przód..
View Single Post
Stary 19-12-2013, 07:34   #11
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: dziwny "pobrzęk" z zawieszenia przód..

Cytat:
Napisał lag3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego zombie6 ja już chyba kiedyś pisałem żebyś się ograniczył do merytorycznej pomocy lub nie wypowiadał w moich postach chociaż coś edytował moderator i mogłeś nie doczytać...jeśli chcesz sprawdź u siebie mocowanie osprzętu chłodnicy(wiatraka) i to będzie dla mnie przydatna informacja reszta uwag jest po prostu niepotrzebna..to jest mój trzeci samochód w garażu, wszystkie kupiłem nowe i mam zasadę kiedy płacę -oczekuję i nie interesuje mnie co myślą serwisanci dla mnie mają być po prostu skuteczni...nie będę zmieniał marki bo poza powiedzmy niedogodnościami lubię ten samochód i tyle więc szukam rozwiązań...bardzo proszę trzymać się tematu co mi pomoże .dziękuję.
Nie unoś się kolego, trochę dystansu i poczucia humoru zalecam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podziwiam za cierpliwość do nieustannego atakowania ASO i to przy tak niskim przebiegu, aż strach pomyśleć co będzie dalej....

Bump:
Cytat:
Napisał lag3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no właśnie ja do ASO mam ok 50 km może to ten sam efekt...zobacz mocowanie wiatraka jest na takich czterech zaczepach w kształcie U może to to samo..????
Kawał drogi, a więc zapewne większość z tych 10000 km zrobiłeś jeżdżąc do ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sorrki, już mnie nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem