Tak! U mnie z licznikiem wszystko OK. Wyświetlany jest tryb pracy, czyli automat lub tiptronic, ostatnia linijka jest. Wszystko gra i buczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie da się wpisać "3" nie przyjmuje tej wartości! "1" przyjmuje, więc coś w sofcie licznika po 2006r jest chyba inaczej. Wyskakuje komunikat że wartość błędna. Komunikaty z ecu są tj: że zaciągnięty ręczny, niski poziom płynu chłodniczego, hamulcowego. Ale brak komunikatu np.: która żarówa spalona(świeci ikonka ale komunikat pusty), to samo z rezerwą -chyba, bo tylko raz świeciła mi się rezerwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak kupiłem auto to nie było paliwa - żyd sprzedający
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (ja nie zjechałem z paliwem do rezerwy nigdy)i jeszcze po niemiecku było "bite tanken" czy jakoś tak. Specjalnie teraz zjechałem z paliwem do rezerwy i nic, piktogram się pojawia ale komunikatu niet.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.