Odp: Dołożenia podgrzewanych siedzeń oraz demontaż tapicerki z nich - dyskusja;Mondeo
Tak, ale jak sam zauważyłeś to są to dwie wtyczki, czyli jedna wpięta w drugą. Może być u Ciebie tak, że kabelki od przycisków biegną do tej niebieskiej wtyczki i wchodzą do niej z jednej strony, ale już po drugiej stronie wtyczki może nie być odpowiednich pinów. O to mi cały czas chodzi. Tak może być u Ciebie i dlatego napisałem, że radość może być przedwczesna. Możesz mieć tylko jedną część instalacji. Takie przypadki już były.
Jeśli w czarnej wtyczce pod fotelem nie masz wpiętych tych pinów to znaczy, że masz tylko połowę instalacji - niestety. Wychodzi na to, że trzeba dociągnąć kabelki do odpowiednich pinów w niebieskiej wtyczce, które już z jednej strony wtyczki są, a teraz brakuje z drugiej.
Instalacja składa się z dwóch części (oprócz bezpieczników) - od przycisków do niebieskiej wtyczki (jedna połówka wtyczki - o ile pamiętam to do górnej części wtyczki), a część druga biegnie od foteli również do niebieskiej wtyczki (druga połówka wtyczki - dolna część wtyczki)
PS. Tak jak w mojej sygnaturze. Ford jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz na co trafisz. W fabryce czasami zakładają co maja i dlatego niekiedy mamy albo kompletne wiązki, albo tylko część. Mam styczność z kilkoma Mondkami od znajomych i już mnie to nie dziwi.
Ford Mondeo III '02r., wersja: liftback. Silnik: 1.8Pb (125KM), kolor: Oyster Silver Sahara. Wystrój wnętrza: Mars (już wyprane  ). Midland Alan 78 Multi Plus B + Sirio AS-100 MAG. Ford jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz na co trafisz!!!
Ostatnio edytowane przez bluebob ; 22-12-2013 o 10:49
|