Cytat:
|
kabelki od przycisków biegną do tej niebieskiej wtyczki i wchodzą do niej z jednej strony, ale już po drugiej stronie wtyczki może nie być odpowiednich pinów. O to mi cały czas chodzi.
|
Jakoś ciężko się zrozumieć ale ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zapytam inaczej: Z tej wtyczki niebieskiej obok GEM wychodzi dalej instalacja, która biegnie do foteli tak? 8 Kabelków w sumie tak? No więc u mnie z tej wtyczki wychodzą te kabelki tylko, że pod fotelami ich nie ma :/ czyli wiem, że coś jest nie kompletne. Pytanie tylko gdzie to się kończy? Nie mam teraz przy sobie Microcata bo bym sobie sprawdził jak wyglądają te wiązki. Jeżeli ktoś ma to mógłby sprawdzić i wstawić foto? Jeżeli więcej materiałów się nie znajdzie do pomocy to na wiosnę wyciągam fotele i podwinę tapicerkę i po kablu jak po nitce do kłębka zlokalizuje gdzie się kończy ta instalacja. I tak myślę, że mam na tyle dogodną sytuację, że pod bezpieczniki jest instalacja, pod przyciski też i dalej nie wiadomo dokąd ale jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przycisk i ramkę do niego już zamawiam. Mat będę szukał. Raczej chce wszystko zrobić tak jak oryginalnie to było.
A tak na marginesie to trudno jest rozebrać tapicerkę z foteli i ją potem założyć (u mnie skóra)? Dużo rzeczy sam już rozbierałem przy samochodzie ale jakoś te fotele lekką obawę u mnie wzbudzają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.