Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 24-12-2013, 01:19   #433
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Cytat:
Napisał kasztan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę, że robiąc takie ustawienie jak ja na początku (czyli "Automatic locking by speed") i zapisując do BCM "coś się pomieszało" i dlatego wyskakiwał U2101 (mimo zapisu identycznej konfiguracji do IPC).
czy na podstawie opisanego przez Ciebie przypadku można snuć domysły, że jednak z zapisem może być coś nie tak ? Pewnie można, ale nie o to chodzi. Rzecz w tym, że korzystając z programiku TRZEBA mieć świadomość, że "coś może pójść nie tak". Wydaje się, że w Twoim przypadku skończyło się tylko "rzucaniem" błędami, sugerującymi na niemożliwość obsłużenia przez BCMa autolocking'u.
A mogło by się skończyć tak, że "wartości bliżej nieustalone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zostałyby zapisane w komputerze. Czarny scenariusz ? Laweta na gwiazdkę ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. Osobiście jestem gorącym zwolennikiem omawianego programiku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - mamy narzędzie, dzięki któremu nie zawsze musimy jechać do ASO i chwała za to kolegom za wschodniej granicy.
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem