View Single Post
Stary 31-12-2013, 14:10   #10
pankrakus
ford::professional

Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: stacja multimedialna dedykowana Technologic

Cytat:
Napisał arttk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...] ale co takiego oferuje Zenec, żeby było warto za niego płacić ponad 2 razy więcej, w dodatku bez polskiej gwarancji?
Witam

Kolega to chyba nie wie o czym pisze
- "chińczyk" z linku kosztuje 2200zł
- Zenec na allegro kosztuje 1800zł (kup teraz za 2000zł)

Więc kolegę mocno poniosło z tym płaceniem dwa razy więcej

Właśnie dla tego uważam, że w tym konkretnym przypadku należy się dobrze zastanowić przed zakup ze względu na taką same cenę obydwu sprzętów

Pomijam kestię, że najnowszy model Zeneca do Forda (3811) kosztuje w fabrycznym sklepie internetowym ok 3000zł

"chińczyk"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

"zenec"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Oczywiście każdy pdejmie decyzję którą uważa za optymalną => autor wątku zapytał, co sądzimy o konkretnym sprzęcie => podałem alternatywę

Cytat:
Napisał arttk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]
Ja gdybym miał taki kupować, to chcę żeby działała na nim Automapa, albo Yanosik, w zależności od systemu, ciekawe który Zenec mi to da?
[...]
To jest zdanie kolegi => nie każdy jest fanem Automapy => wiem, że są tacy którzy uważają, że Automapa jest najlepszym programem nawigacyjnym - szanuję ich

Mam oryginalną kartę z Automapą i leży w szufladzie nie używana.
Mam nawigację która ma ten sam program nawigacyjny co Zenec (program IGO) i jestem z niego zadowolony => program nawigacyjny w urządzeniu nie jest tym co dyskwalifikuje dany sprzęt.

pozdrawiam
pankrakus

Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 31-12-2013 o 14:25
pankrakus jest offline   Odpowiedź z Cytatem