View Single Post
Stary 02-01-2014, 15:31   #115
Delta
Energia z Zachodniopomorskiego

Imię: Marta
Model: FOCUS GHIA, FOCUS MK3 TITANIUM, ECOSPORT ST LINE
Silnik: 1.8 TDCI, 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.5 ECO BLUE 125KM
Rocznik: 2004,2012,2019
Domyślnie Odp: Spot / Sylwester w Berlinie pod Bramą Brandenburską 2013/2014

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wielkie sorry za nie ogarniecie tematu logistycznego
więcej się to nie powtórzy
Tomas nie wygłupiaj się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja i Jacek również dziękujemy za wycieczkę pełną wrażeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wrażenia standardowo BEZCENNE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak zamykam oczy to widzę metro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mimo tego że 3h w aucie 3h w metrze i 1/2 h na powierzchni wyjazd uważam za udany,oczywiście dzięki Wam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Kilka postów wcześniej pisałam że czuję że tego sylwestra nie zapomnę do końca życia i tak też się stanie na pewno go nie zapomnę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obolała szczęka i boki ze śmiechu mówią same za siebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .Dziękujemy również Sylwii i Maćkowi za przesympatyczne przyjęcie Nas na miejscu i poczęstunek. Miło było poznać osoby które widziałam pierwszy raz i mam nadzieję że nie ostatni.Jeszcze raz wielkie dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ford EcoSport ST-Line by Delta & Tomas

"MOC JEST BOGIEM,PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM,TURBO PODSTAWĄ,NITRO ZABAWĄ..."
Delta jest offline   Odpowiedź z Cytatem