Cytat:
|
Wielkie sorry za nie ogarniecie tematu logistycznego
więcej się to nie powtórzy
|
Tomas nie wygłupiaj się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja i Jacek również dziękujemy za wycieczkę pełną wrażeń
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wrażenia standardowo BEZCENNE
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak zamykam oczy to widzę metro
Mimo tego że 3h w aucie 3h w metrze i 1/2 h na powierzchni wyjazd uważam za udany,oczywiście dzięki Wam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Kilka postów wcześniej pisałam że czuję że tego sylwestra nie zapomnę do końca życia i tak też się stanie na pewno go nie zapomnę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obolała szczęka i boki ze śmiechu mówią same za siebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .Dziękujemy również Sylwii i Maćkowi za przesympatyczne przyjęcie Nas na miejscu i poczęstunek. Miło było poznać osoby które widziałam pierwszy raz i mam nadzieję że nie ostatni.Jeszcze raz wielkie dzięki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.