Cytat:
witam opisz moja sprawe .w grudniu jade 60km/h sprężynka (przekrocznoe spalanie 3 cylinder) sprawdzenie wtrysków 2 do wymiany. Kupione na allegro po regeneracji (500zł sztuka) wtyski włożone zakodowane auto nie odpala . (dodam tylko ze to w warsztacie nr 1 ) auto wyjechało na lawecie bo fachwocy nie wiedzieli o co chodzi . Auto trafiło do warsztatu nr 2 . mechanik wstepnie stwierdził zapowietrzanie sie auta wiec zrobił wszystko co mogł i doszedł do wtrysków diagnoza 2 KUPIONE WTRYSKI ROZNIA SIE KONCÓWKA(krotsza) ale mówi ze to jeden z powodów a drugi od ktorego wgl zacznie prace we wtorek to czujniki wału i wałka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale moje pytanie czy długość koncówki ma znaczenie tym bardziej ze te kupione sa z tego samego rocznika ? i czy takie sa objawy popsutego czujnika wału ?
|
Czesc , wtryski napewno sie nienadaja na podmiany krotkie sa z wersji polift od 2003 a dlugie do 2003 roku z tego co wiem to nie sa zamienne
dziwi mnie ta regeneracja po ktorej masz inne wtryskiwacze
podstawa jeszcze sprawdz same swiece zarowe
pozdrawiam