Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie VC,czy majac navi NX i moduł cs7t-14d212 będę miał język Polski w VC ?Wiem,że NX rządzi się swoimi prawami,ale może ten moduł dodaje języki do navi.
|
oczywiście w temacie przedmówcy już bardzo wiele napisali i wspomnieli, dlatego kwestią uzupełnienia i może nawet trochę off topic, należy dodać, że "gadający" prawie całkowicie po polsku samochód (Ford) z nawigacją można mieć.
FX z 212.
pozostanie kwestia "spolszczenia" komunikatów z nawigacji FX.
Spolszczenia należałoby dokonać mniej oficjalnie ale szybko u "firm" uczących polskiego (kompleksowo), lub oficjalnie ale na chwilę obecną z jeszcze nie znanym terminem za pomocą (nieistniejącego jeszcze dla FXa) Service Pack'a wprowadzającego obsługę PL.
Z NX takich rzeczy nie da rady (własnie przez wzgląd na to że NX twierdzi, że jego VC jest najlepszy) - niestety coś za coś, bo wszystkiego mieć nie można ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrófka
P.S. nota bene taka konfiguracja (tylko FX +212) była do wybrania w salonie przy konfiguracji nowego auta. Piszę była, bo z nowym Sync to nie mam pojęcia czy jest dalej możliwość.