View Single Post
Stary 05-01-2014, 12:41   #2044
Mariusz
ford::professional

Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
Domyślnie Odp: komputer paliwowy dodanie opcji w benzynie i dieslu

Cytat:
Napisał JARZAB777 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... że mam dograny tempomat czy to jest normalne po dograniu komputera
Nie jest to normalne po dograniu kompa, przy założeniu, że nie masz oczywiście fizycznie tempomatu.

Cytat:
Napisał Kubus1605 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale prawdopodobieństwo, że będzie dobrze bez żadnych kombinacji również istnieje?
Nie istnieje takie prawdopodobieństwo. Trzeba dograć soft, by komp paliwowy był.

Cytat:
Napisał Kubus1605 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego co zapoznałem się z poprzednimi wypowiedziami kolegów to w wersji po lifcie powinno wszystko chodzić po wymianie manetki.
Źle się zapoznałeś.

Cytat:
... A czy po wyjęciu zegarów jestem w stanie jakoś określić czy mam ten komputer czy nie? Nie wiem po jakimś numerze czy innym oznaczeniu?
Nie masz kompa i koniec, kropka. Wyjmij zegary, przeczytaj ich nr i podaj.

668855686

Ostatnio edytowane przez Mariusz ; 05-01-2014 o 12:47
Mariusz jest offline   Odpowiedź z Cytatem