Witam, jestem prawie szczęśliwym posiadaczem F Mondeo 2007 2.0 TDCi 140km. Prawie dlatego ze dwa razy niechciał mi odpalić, wsiadam do auta naciskam sprzęgło i przycisk FP. Wyświetlacz Convers+ sie zapala tak jak i kontrolki - auto sie nie uruchamia. Jak dużo razy wcisnę FP wyświetla mi sie awaria IVCD - która zaraz znika. W tym stanie auta nie mogę auta zamknąć z pilota.
Dziś na szczęście stało mi sie na parkingu kolo salonu Forda, mechanik wszedł do auta nacisnął bez sprzęgła FP - ekran zgasł i kontrolki tez. Później auto normalnie odpalił. Mówi ze nic sie nie stało, a jak sie jeszcze to powtórzy to musze przekaźniki w skrzynce bezpieczników poruszać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zauważyłem ze oba przypadki były przy wilgotnej pogodzie. Czy któryś z forumowiczow miął taki przypadek ??
Dodam jeszcze ze gumka na klamce od zamykania mi nie działa - od strony kierowcy, orientuje sie ktoś jak to ustrojstwo sie wymienia?? Druga gumka od pasazera dziala bez zarzutu - moze by tak je podmienic