Dzisiaj dokolałem przerobienia zworki na włącznik ręczny, poraz kolejny przepalilem piec odpinajac od niego przewod paliwowy zobaczymy jak dlugo podziala
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co ciekawe ( zauwazone przy odpaleniu piecia z odpietym przewodem paliwowym) w trakcie rozpalania wydobywal sie z niego dym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak samo gesty i bialy jak ten z rury wydechowej) z tego odcinka ktory z pieca mi zostal . znajac moje szczescie uwalone jest cos konkretniej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. narazie piec dziala ale w sumie wydaje mi sie ze malo wydajnie bo po okolo 5 min pracy dotykanie wydechu nie jest niczym strasznym jak sadzicie ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.