Cytat:
Ta nikt mi nie powiedzial ze gigant to jest faktycznie gigant Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i moja tylko 2 kawalki zjadla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ja dzielny bylem i dalem mu rade Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za to jeszce dzisiaj nic nie jadlem, atmosfera super, kupa smiechu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. napewno nie był to nasz ostatni raz z wamyyyy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Trzeba było sobie naleśniki ze szpinakiem zamówić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W takim gronie spoty zawsze są udane. Mam nadzieje że kręgielnia cała
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.