View Single Post
Stary 13-01-2014, 12:25   #55
saintos
ford::average

Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2010
Domyślnie Re: Odp: Przebiegi naszych EcoBoost`ów - ranking.

Cytat:
Napisał Rob^ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wreszcie ktoś ma większy przebieg w EB niż ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A już myślałem ze mój Mundek ma najwięcej nalatane w PL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Saitos gratulacje zakupu i zapraszamy do działu Moje Auto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę, że są z większym tylko nie na forum bo są cały czas w trasie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki i jak znajde chwilę na pstryknięcie umytego to się pochwalę. Co umyję to popada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ehhh, chyba powinienem przepowiadać pogodę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
saintos jest offline   Odpowiedź z Cytatem