View Single Post
Stary 13-01-2014, 19:28   #12
anastazyy
ford::advanced

Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
Domyślnie Odp: Karta Ratownicza (ang. rescue sheet) - wydrukuj i miej w Fordzie !

U mnie mimo że jest blokowany ekran to na samym dole możliwość połączenia alarmowego. Klikając do wyboru ICE lub 112. WG mnie rozwiązania rewelacyjne bo nie wyobrażam sobie że strażak bierze i szuka w moich kontaktach kontaktu ICE.
Galaxy S4

Bump:
Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To co ford podał w etis do ściągnięcia to albo ja nie rozumiem albo to nieprawdziwe dane .
Na schemacie ( fotka) punktów w Mondeo / Smax /Galaxy i wielu innych jest sterownik w miejscu podłokietnika co jest bzdurą .
Akumulator nie jest podane ze jest pod podszybiem nie rozumiem .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na pewno nie jest sterownik w okolicach podłokietnika? Było kilka postów żeby nie odkładać telefonu w konsoli środkowej gdzie są uchwyty na kubki bo może coś się tam stać. JA widzę że na rys. akumulator jest w okolicach podszybia ale to chyba o to żeby określić mniej więcej tak mi się wydaje że np z przodu po prawej stronie.
Fakt, wątpię aby strażacy zobaczywszy naklejkę na szybę zaczeli doszukiwać się karty ratowniczej tylko jak jest potrzebą biorą nożyce i tną - każda minuta jest na wagę złota.
anastazyy jest offline   Odpowiedź z Cytatem