Temat: [C-MAX 2003-2007] Brak dlugich swiatel przyczyna ?
View Single Post
Stary 15-01-2014, 08:48   #15
fifel
ford::average

Model: Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi 109KM
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Brak dlugich swiatel przyczyna ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dźwignię pociągamy tak jak do mignięcia długimi. Nie przełączamy na długie.
Tak na początku robiłem, jednak jak nie skutkowało to próbowałem do kolejnego położenia czyli tak jak przełączamy już długie, a nie migamy i też nic.
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie masz tam jakichś wynalazków pozakładanych na światłach (jakieś "hand made" dzienne czy co tam)?
Nic takiego nie posiadam, wszystko jak z fabryki wyszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Poza tym nie jest wykluczone, że pierwsze GEMy (3M5T-...) mogły tego nie mieć
A jak mogę sprawdzić jaki mam GEM, żeby się upewnić w przekonaniu że powinienem/nie powinienem tego mieć? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Rozumiem że tok postępowania, czyli:
1. Gaszę silnik.
2. wyciągam kluczyk ze stacyjki.
3 Pstrykam manetką jakbym chciał mrugnąć długimi.

Jest odpowiedni?
fifel jest offline   Odpowiedź z Cytatem