Cytat:
awaria czy usterka... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
witam
no wlasnie mi tez i to kilka much do srodka weszlo wiec mam cmentarzysko i as szkoda sie robi nieboszczek, bo maja w tych lampach jak na dyskotece. ford autoboss w chorzowie odmowil naprawy w ramach rekojmi.
inne usterki to:
- bateria w kluczyku siadla po 2 latach ale problemem byl komunikat ktory nie znikal pomimo wymiany baterial. Rozwiazaniem okazalo sie zmiana jezyka menu na wloski
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oni tam chyba tych bledow nie maja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- klocki przednie wymiana po 36tys km (tego nigdy nie mialem tak szybko)
- odpinajaca sie maskujaca tapicerka w srodkowym tylnym siedzieniu
- zablokowany tylny srodkowy nawiew, tzn nie da sie kierowac strumieniem powitrza. i tu ford sie nie popisal bo zrzuciliy wine na mnie. autoboss chorzow pieknie tylko przy kupnie.
- ostatnio nie wiem co sie stalo ale oba swiatla drogowe mi drgaja jak by zasilanie nie bylo stabilne. w ruchu lub w trakcie postoju i ten sam efekt na obu lampach
czy taki lekki swist jakby turbiny po sciagnieciu nogi z gazu to cos powaznego..? nigdy turbiny wczesniej nie mialem
pozdrawiam
m