Temat: [C-MAX 2010-2015] Awarie i usterki
View Single Post
Stary 16-01-2014, 18:31   #153
mitrope
ford::amateur

Model: grand cmax
Silnik: 1.6
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Awarie i usterki

Cytat:
Napisał schraczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
awaria czy usterka... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam

no wlasnie mi tez i to kilka much do srodka weszlo wiec mam cmentarzysko i as szkoda sie robi nieboszczek, bo maja w tych lampach jak na dyskotece. ford autoboss w chorzowie odmowil naprawy w ramach rekojmi.

inne usterki to:

- bateria w kluczyku siadla po 2 latach ale problemem byl komunikat ktory nie znikal pomimo wymiany baterial. Rozwiazaniem okazalo sie zmiana jezyka menu na wloski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oni tam chyba tych bledow nie maja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

- klocki przednie wymiana po 36tys km (tego nigdy nie mialem tak szybko)

- odpinajaca sie maskujaca tapicerka w srodkowym tylnym siedzieniu

- zablokowany tylny srodkowy nawiew, tzn nie da sie kierowac strumieniem powitrza. i tu ford sie nie popisal bo zrzuciliy wine na mnie. autoboss chorzow pieknie tylko przy kupnie.

- ostatnio nie wiem co sie stalo ale oba swiatla drogowe mi drgaja jak by zasilanie nie bylo stabilne. w ruchu lub w trakcie postoju i ten sam efekt na obu lampach

czy taki lekki swist jakby turbiny po sciagnieciu nogi z gazu to cos powaznego..? nigdy turbiny wczesniej nie mialem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam
m
mitrope jest offline   Odpowiedź z Cytatem