Cytat:
Już jesteś babcią? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
W sumie Seba,już bliżej niż dalej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
hahaha.....Seba....dobre..,... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tak dobre,sama się uśmiałam do łez
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Taaaaaa
Martaa zaraz mnie wypisze z FCP i będzie...
|
Spokojna Twoja rozczochrana
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. prędzej sama się wypiszę
Cytat:
|
Dostaniesz tylko Energetycznego pozytywnego kopniaka od naszej Energi
|
Luuuuuczuś w życiu nikogo nie uderzyłam.....muchy bym nie skrzywdziła