View Single Post
Stary 22-01-2014, 21:03   #14
mondeonik
ford::average

Imię: Leszek
Model: Mk3 - sedan
Silnik: 2,0 TDCi - 130 KM
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Po wymianie sprezyn Pekł krzyżak i łozysko ,Kto zawinił

Cytat:
Napisał darmenn Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja też mysle ze to ze przejechałem te 15 km z tak mała predkoscia nie miało wpływu na rozwalenie łożyska i krzyzaka

Bump: np wam jeszcze cos . pekła mi ta sprezyna pojechałem do niego mówie zeby kupił 2nowe takie jak sa teraz w aucie (moim zdaniem były obnizane ) i je założył . kupił jakies cos za 120zł sztuka załorzył wzioł 350zł z robocizna . Na drugi dzien jestem u niego i mówie bije jak przyspieszam i poprzód stoi duzo zawysoko od tyłu .Wiesz wyciągałem przgób i moze nie trfił na jakies swoje miejsce (nieznam sie jakos bardzo) Wiec mówie to odrazu wez te sprezyny oddaj ja dołoze i kupimy obnizane , powiedział zrobie tak zeby było dobrze , to zrobił bicia nie ma a sprezynewsadził jedna ta co miałem stara i druga kupił uzywke ze szrotu bez uzgodnienia zemna . Dzis pytam go ile on 300zł a co z tamtymi sprezynami . Powiedział Sprzedaż komus , bo on ich zwrócic nie może
Załóż mu na szyję te sprężyny to mu się bardzie wyciągnie i więcej klientów będzie mógł wypatrzyć i naciągnąć a na poważnie zapłać mu 50 za używana sprężynę i 50 za robociznę przecież skoro założył jedną starą to wcale mógł jej nie zdejmować wcześniej a następnym razem szerokim łukiem omijaj takiego fachowca
mondeonik jest offline   Odpowiedź z Cytatem