View Single Post
Stary 27-01-2014, 11:33   #1146
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Patrolk, mondeo masz z którego miesiąca ? Pytam bo właśnie w 2008 roku była zmiana instalacji.Jak się cofniesz kilka postów w tym wątku to się dowiesz o co chodzi.
Ze swojej strony mogę wskazać "namiar" na moje zmagania związane z zamianą/wymianą Sony CD/MP3 na NXa. Nie jest to co prawda niniejszy wątek, niemniej BT/VC jest powiązany,
http://forum.fordclubpolska.org/show...63841&page=138
W moim przypadku chodziło o wiązkę uniwersalną (z 22-pin'owym pajączkiem) i jak kolega mm32 wcześniej wspominiał w mk4 z czerwca 2009 ta wiązka już była zmieniona (musiałem przełożyć konektorki w białej wtyczce quadlock'a). Możesz zacząć lekturę od postu #1373 ww linka.

pozdrofka

Bump:
Cytat:
Napisał patrolk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam Mam pytanie do specjalistów od nx co będę potrzebował do montażu nx-a mam teraz radio sony wiem ze na pewno koszyk,ramka elm do uruchomienia,czy jeszcze coś??
za pamięci zaopatrz się w kluczyki/wyjmaki w ilości stuk 4 bo bez nich nie dasz rady "wyciągnąć" navi gdyby przyszło z jakiegoś powodu to zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg klucze-wyjmaki-do-radia.jpg (21.1 KB, 50 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez kr.bi ; 27-01-2014 o 11:42
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem