View Single Post
Stary 27-01-2014, 15:18   #148
AlexEm
ford::amateur

Imię: Alex
Model: S-Max
Silnik: 2.0 SCTI 203PS upgrade na 240PS made by Tedi_k
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.

Właśnie siedzę w Fordzie Szumilas w Sosnowcu bardzo rozgoryczony pomimo że to chyba 4 próba przekonania się do tego serwisu i postanowiłem się z Wami podzielić moimi odczuciami. Ogólnie - Porażka.
Opiszę pokrótce tylko tą jedną wizytę: wchodzę i kieruję się do stanowiska serwisu, grzecznie pytam Pana Bartosza czy można a on z łaską że tak, ale muszę poczekać. Więc siedzę... 10min a facet coś robi na komputerze... Po moim pytaniu z uśmiechem na twarzy - jak mu idzie, podniósł wzrok i odpowiedział że kończy kosztorys z piątku i że musi pracować według priorytetów(??). Wysłuchawszy o co mi chodzi, odpowiada bezpłciowo że tym to kolega na stanowisku obok się zajmuje i mnie do niego odsyła... No nic, staję w kolejce do kolegi... Czekam kolejne 15 min a Pan Bartosz sobie XXXXXXX coś na komputerku robi. Kiedy go zapytałem czy on skoro nie ma klientów nie może przyjąć zlecenia, odpowiedział że NIE... i tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Drugi Pan dość miły lecz zdenerwowany, stara się załatwić pozytywnie sprawę (chyba jedyny pozytyw wizyty).

Reasumując, podejście do klienta - 1/10
Naprawa trwała 15 min (uszczelnienie opony) a oczekiwanie na przyjęcie auta - pow. 30min.

Niestety pomimo dużej ilości serwisów na Śląsku dalej jeżdżę 60km do Gliwic (City Car). Nie dość że kupiłem u nich 2giego Forda, to wszystko załatwiają od ręki. Ten serwis mogę z czystym sercem polecić. Szczególnie Pan Marcin - dzięki jego zaangażowaniu będę tam wracał i polecał.

Słówko
wojtekn

Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 27-01-2014 o 15:32
AlexEm jest offline   Odpowiedź z Cytatem