FrogsterPL jeżeli idzie o format to 4:3 można "dociąć" na format 3:2 bez większych problemów. Rozmiary podałem w przeliczeniu dla formatu 3:2, tak się składa, że lustrzanki maja 3:2 a kompakty (i pewnie telefony też) mają format 4:3. Wiem, że co producent/system to jest inaczej, ale tu bardziej chodzi o to co będzie ostatecznie drukowane. Oczywiście, im większe zdjęcie tym większe pole manewru. Zdjęcia w innym formacie nie będą traktowane gorzej, ważne, żeby były
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Cytat:
|
Zaś co do nie zakładania osobnych tematów na każdy miesiąc - obstawiam, że może to skutkować bajzlem. Tak po prawdzie, najbardziej optymalne byłoby założenie całego nowego działu forum, specjalnie dla potrzeb konkursu (lub konkursów).
|
Miałem na myśli tylko ten temat (TOMGOL już zmienił tytuł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) - dyskusyjny. Tematy dla zgłaszanych zdjęć i głosowania comiesięczne będzie zawsze oddzielny.