View Single Post
Stary 28-01-2014, 06:40   #213
mariuszmajewski
ford::average

Imię: Mariusz
Model: Mondeo
Silnik: 2.2 TDCi 155KM
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Kalendarz - cykliczny konkurs na zdjęcie miesiąca

FrogsterPL jeżeli idzie o format to 4:3 można "dociąć" na format 3:2 bez większych problemów. Rozmiary podałem w przeliczeniu dla formatu 3:2, tak się składa, że lustrzanki maja 3:2 a kompakty (i pewnie telefony też) mają format 4:3. Wiem, że co producent/system to jest inaczej, ale tu bardziej chodzi o to co będzie ostatecznie drukowane. Oczywiście, im większe zdjęcie tym większe pole manewru. Zdjęcia w innym formacie nie będą traktowane gorzej, ważne, żeby były Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaś co do nie zakładania osobnych tematów na każdy miesiąc - obstawiam, że może to skutkować bajzlem. Tak po prawdzie, najbardziej optymalne byłoby założenie całego nowego działu forum, specjalnie dla potrzeb konkursu (lub konkursów).
Miałem na myśli tylko ten temat (TOMGOL już zmienił tytuł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) - dyskusyjny. Tematy dla zgłaszanych zdjęć i głosowania comiesięczne będzie zawsze oddzielny.