Temat: [Focus 2011-2014] praca zimnego silnika - falujące obroty
View Single Post
Stary 28-01-2014, 17:06   #231
mmisza
ford::average

Model: Focus MK3
Silnik: 1.6 182 PS powered by tedi_k :D
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: praca zimnego silnika

Witam,

Dzień 2 testów - dzisiaj pokusiłem się o sprawdzenie czy obciążenie przedniej szyby faktycznie jest tak duże że powoduje "tryb muł bagienny w silniku". Ponieważ ogrzewanie jest podzielone na 2 strony wrzuciłem 1 bezpiecznik i..... wszystko działa jak należy - żadnej dyskoteki na liczniku etc. Niestety po włożeniu 2 efekt buczenia mam na zawołanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dzisiaj napiszę do Dyrektorki serwisu w którym miałem otwarte "pierdylion" zgłoszeń i zapytam się czy są zainteresowani rozwiązaniem problemu jako pierwszy serwis w Polsce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ( no chyba że faktycznie wiedzą ale mają to w duszy ). Mam jeszcze w planach podmianę akumulatora ( w drugiej foce MKII FL nie mam tego problemu ) + wizytę u tedi-ego ( o ile się odezwie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i zobaczymy co uda się "wyczarować". Może jest ktoś z forumowiczów którego foka jest jeszcze na gwarancji - to by znacznie ułatwiło sprawę zgłoszenia oficjalną drogą.

Pozdrawiam

MiszA
mmisza jest offline   Odpowiedź z Cytatem