Taką wycenę dostałem:
http://logic.eu/
"Prawdopodobnie ma Pan alarm 3178. Z całą pewnością możemy dokodować plota, ustalić PIN lub też znaleźć kluczyk do syreny, ale musimy mieć samochód na miejscu.
Pin- ok. 60-120zł(w zależności od tego czy centrala jest na wierzchu…) .
Kluczyk do syreny 20zł "
BTW Bardzo miła obsługa! Poprosili bym zadzwonił miedzy 9-17 gdy będę przy aucie, a postarają mi się pomóc przez telefon.
Nie miałem kiedy urwać się z pracy by do nich jechać, ale byłem dziś w tesco i kupiłem:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. spinacze biurowe 50 szt. -1,49 zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chociaż pierwszy raz to robiłem wyłączenie syreny zajęło mi jakaś minutę. Więcej energii włożyłem w sumie na otwarcie pojemnika ze spinaczami niż przekręcenie zamka syreny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jego konstrukcja nie jest chyba zbyt wymagająca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam