View Single Post
Stary 31-01-2014, 23:12   #94
Andrzej
Prawie Moderator...

Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał kacper69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pierwszy mój filmik z kamerki
No rzeczywiście miszczu, uśmiałem się trochę, bo choć wiele widziałem to takiego cyrku jeszcze nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teraz kolejna partia materiału i nowego i trochę starego, godne uwagi 2 filmiki z 9 grudnia, kiedy to spadł trochę większy śnieg:

Kolizja:

I tu może mała zagadka, czyja była wina? Jako podpowiedz napiszę, że to nagranie przyczyniło się do "wyłonienia" winowajcy...

Pierwsza zaspa:

Z cyklu patrz w lusterka:

No i weź nie zwolnij, on podkuli nogi a Ty co zrobisz?

bez dźwięku, bo zbyt wiele wulgaryzmów było... z cenzurą brzmiałoby to mniej więcej tak: piiiii, piiiii, piiiiii, piiii ty piiii, piiii, gdzie się piiii piiii piiiii piiii, itd.

A tu mały fart:

I znowu trochę szczęścia:

Człowiek wyrwie się trochę z korka i zaczyna szaleć...

Dziura:

Tym razem wbrew powiedzeniu, że prawdziwy mężczyzna żadnej dziurze nie przepuści - odpuściłem... i wcale nie żałuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Typowy cwaniak:

Pani nie pomyślała:

Ten to mnie zmierził:

A tego wziąłem już na miękko:

Różnica prędkości i co z tego wynika:

Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 16-02-2015 o 18:25
Andrzej jest offline   Odpowiedź z Cytatem