A czy kolega
nokitel może podać chociaż orientacyjną cenę takiej przeróbki, nie mówię o dokładnych liczbach tylko jakieś ramy cenowe w jakich mniej więcej pieniądzach się to mieści, na podstawie wcześniejszych przeróbek.
A co do przeróbek bardziej lub mniej schludnych raczej nie sądzę, że przy oryginalnych ksenonach policjant lub diagnosta będą chcieli się bawić w demontaż lamp i sprawdzanie co jest w środku, patrząc na to, że jeżeli HID zamontowany jest w dość nowym samochodzie i temp barwowa wynosi 4300 też jakoś szczególnej uwagi na to nie zwracają. Wiem bo przez chwilę jeździłem takim cudem i dwa razy przy rutynowej kontroli w nocy policjant stwierdził, że teraz nowe auta mają znacznie lepsze światła a ja nie potrafiłem ukryć śmiechu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do samego ustawienia powiem szczerze, że akurat tam w soczewce halogenowej linia światło-cienia była identyczna jak w oriksenonie, myślę że sprawa nie polega na złym ustawianiu, a braku opuszczania świateł przy podjazdach przez co faktycznie takim HID`em walisz po oczach.