Cytat:
|
bo to mi wygląda na włączone światła postojowe a nie mijania, albo totalnie zjechane lampy.
|
tak niestety po kilku latach świeciły mk3 ...
Cytat:
|
Najlepiej oczywiście w takim zestawieniu jak robiłeś pomiary...
|
wczoraj był u mnie kolejny Pan który mam nadzieję że podzieli się swoją opinią ale nadal nie mam nikogo kto użyczył by mi aparatu (mam tylko w telefonie) tym z tel. zrobie zdjęcia ale nie wiem jaki efekt wyjdzie
.
Cytat:
|
Regeneracja nielegalna? Całkiem inna sprawa
|
Regeneracja to taka sama ingerencja, producent nie nakłada na cały odblaśnik pokrywy lustrzanej a ci co regenerują pokrywają całą i parametry się zmieniają ...
UWAGA !!!
proszę już nie pisać o aktach prawnych i czy jest to legalne czy nie bo to do niczego nie prowadzi !!! każdy wie już że przegląd przejdzie i że żaden chyba policjant w polsce nie jest w stanie stwierdzić że cokolwiek było robione !!! a czy gdyby doszło do wypadku i czy ktoś będzie chciał sądzić z tego konkretnie powodu to nie da się przewidzieć nigdy !!!
Ja za swoje przeróbki ręczę że nic nie widać że było kombinowane ani z zewnątrz ani od wewnątrz i musiał by być ktoś kto ma specyfikacje od producenta tych konkretnie lamp by móc stwierdzić że cokolwiek było wymienione !!!