Ja właśnie pochodzę z tych okolic, więc wiem co piszę. Popatrzcie na białego transita busa z 2006 r z oferty tego komisu. To ten, którego oglądałem przed picowaniem. Teraz na fotach wygląda super. Pierwotnie była tragedia. Jeśli auto z wyglądu jest tak zaniedbane, to nie wierzę, że ktoś dbał o stronę techniczną. Popatrzcie jeszcze na zdjęciach na budynek na terenie komisu. Z przodu biuro, a za nim cała hala do uzdatniania aut. Ja na Twoim miejscu szukałbym auta niezależnie czy ma hak. Przecież niewielkim kosztem można dołożyć, a bez haka zawsze mniej zajeżdżony.
Dodam jeszcze, że nawet w rodzinie mam dwóch takich magików, którzy z 3 aut robią jedno. Dlatego szukam auta w innych rejonach.
I jeszcze jedno- ja nie twierdzę,że nie warto jechać zobaczyć, ale trzeba mieć kogoś ze sobą, kto się zna na autach i ma chłodną głowę. A najlepiej podjechać gdzieś na stację kontroli,żeby sprawdzić auto. Choć to może niewiele dać, bo miejscowi dobrze się znają (chodzi mi o osoby pracujące w branży samochodowej) i nawet jak coś będzie nie tak, mogą tego nie powiedzieć (sam widziałem jak na SKP hydraulicznym siłownikiem "ustawiali" blacharzowi geometrię zawieszenia, bo robił 4 ślady i klient "się czepia"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).
Tym bardziej ,że w okolicy jest kilka komisów specjalizujących się w dostawczakach (wpisz w wyszukiwarkę Bralin, Kępno, Baranów, Chojęcin)- dla mnie niestety większość oferty to kontenery, ramy lub skrzynie, a ja szukam busa.