Cytat:
Witam. Widzę kolego, że jestem obeznany więc może mi też coś poradzisz/doradzisz, a mianowicie co może być przyczyną nieodbijającego sprzęgła do końca - zatrzymuje się na ok 1 cm od końca i muszę stopą odepchnąć, bo sam się do końca nie cofnie po jakimś czasie, a druga sprawa to taka, że przy wciśniętym sprzęgle do końca (podłoga) czuję na nim wibracje/bicie, a gdy do tego jeszcze wcisnę pedał hamulca drgania te się nasilają tak jakby przenosiły się z pedału sprzęgła na pedał hamulca - tak mi się bynajmniej wydaje ;/
Co do niewracającego pedału sprzęgła dowiedziałem się, że winna może być pompa sprzęgła, a co do tego bicia nie znalazłem rozwiązania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cóż bicie o którym mówisz wskazuje albo na poduszkę skrzyni biegów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo co prawdopodobniejsze na zużyte niestety koło dwumasowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo wibracje na wciśniętym sprzęgle to podręcznikowy przykład umierającej dwumasy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.