Cytat:
albo co prawdopodobniejsze na zużyte niestety koło dwumasowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo wibracje na wciśniętym sprzęgle to podręcznikowy przykład umierającej dwumasy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Zużyte ? Raczej słyszałem o tym, że jak dwumasa pada to towarzyszą temu różnie odgłosy i jakieś tam inne podczas jazdy rzeczy - nie pamiętam co ;/
Poduszkę skrzyni mam zurzytą to fakt, bowiem jak jadę i gwałtownie przyspieszam albo hamuję biegami to gałka skrzyni biegów mi chodzi ... ^^ 3 miesiące temu wymieniałem na używkę, na początku było dobrze, ledwo wyczuwalne drgania na sprzęgle lecz po jakimś miesiącu po jej założeniu znowu zaczęło dosyć mocno drgać ;/ Czyli bym obstawiał na tę właśnie poduszkę, bo nawet mechanik mi powiedział, że poduszkę mam do wymiany, bo silnik chodzi przód<--->tył na podniesionej masce jak i też czuć to siedząc w samochodzie na karoserii.
Nówka kosztuje ponad 300 zł, a to spory jak dla mnie koszt póki co więc na razie przy tym zostanę tylko co z tym nie cofającym się pedałem sprzęgła do końca ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.