Cytat:
Witam
Panowie, tak jak pisałem w tamtym tygodniu, że wysłałem do Ford Polska maila z zapytaniem - "czy będziemy mogli spodziewać się aktualizacji SP do naszych navi NX DVD o polskiego lektora, polską obsługę radia i navi tak jak to jest przy XV SD+" - otrzymałem taką odpowiedź:
Szanowny Panie,
Odpowiadając na Pana zapytanie, uprzejmie wyjaśniamy że nawigacje są wyposażane w moduły językowe na etapie produkcji i producent nie przewiduje rozszerzenia o dodatkowe języki.
Z poważaniem,
Tak więc pozostajemy sami sobie. Wychodzi na to, że: kup sobie wózek za ponad 100-we i bujaj się sam. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Myślę, że jakbyś się ich zapytał czy da się wgrać spolszczenie do NX SD plus, to też byś coś takiego dostał. Na 90% pisał to ktoś, kto nie ma bladego pojęcia o temacie. Jak już to trzeba pytać Blaupunkta, Bosha (czy kto tam produkuje te nawigację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Ale osobiście też nie liczę na spolszczenie...