View Single Post
Stary 04-02-2014, 14:32   #997
p_swiderski
ford::advanced

Model: Outlander PHEV
Silnik: 2.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2013, 2014 do TravelPilot FX,NX SD oraz NX DVD

Cytat:
Napisał Roland074 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam
Panowie, tak jak pisałem w tamtym tygodniu, że wysłałem do Ford Polska maila z zapytaniem - "czy będziemy mogli spodziewać się aktualizacji SP do naszych navi NX DVD o polskiego lektora, polską obsługę radia i navi tak jak to jest przy XV SD+" - otrzymałem taką odpowiedź:

Szanowny Panie,

Odpowiadając na Pana zapytanie, uprzejmie wyjaśniamy że nawigacje są wyposażane w moduły językowe na etapie produkcji i producent nie przewiduje rozszerzenia o dodatkowe języki.
Z poważaniem,

Tak więc pozostajemy sami sobie. Wychodzi na to, że: kup sobie wózek za ponad 100-we i bujaj się sam.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę, że jakbyś się ich zapytał czy da się wgrać spolszczenie do NX SD plus, to też byś coś takiego dostał. Na 90% pisał to ktoś, kto nie ma bladego pojęcia o temacie. Jak już to trzeba pytać Blaupunkta, Bosha (czy kto tam produkuje te nawigację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Ale osobiście też nie liczę na spolszczenie...
p_swiderski jest offline