Cytat:
|
O niepowracanie pedału sprzęgła o które pytasz to przyczyną może być niepowracanie tłoka pompy sprzęgłowej do końca.Wtedy pompa do wymiany.
|
Dzięki za odpowiedź i w sumie się takiej spodziewałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie mam teraz pieniędzy na wymianę pompy więc może mi napiszesz czy z tym można jeździć i z jakimi ewentualnie konsekwencjami mogę się liczyć gdy już ta popa padnie i co będzie wskazywało na to bym jednak już dalej nie ryzykował tylko tą pompę wymieniał ? Chodzi mi o konkretne przyczyny na które musiałbym zwrócić uwagę podczas jazdy ? Obecnie pedał sprzęgła nie wraca mi na 3 pierwszych biegach i to też nie zawsze, jakieś 2 miesiące temu tylko na dwóch pierwszych mi nie wracał ....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do odpowietrzania to ja z kolei słyszałem, że wystarczy odkręcić odpowietrznik na wysprzęgliku i strzykawką wstrzykiwać płyn, a układ się sam odpowietrzy ....