Cytat:
Też tak zaczynam myśleć...
A co ? Zbyt wysokie wymagania ? Może miałem najpierw odkurzyć ten dywan...?
Tak, większość mnie interesujących...
Bump: Nooo przepraszam ... Wstałem lewą nogą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
HiHiHi, a na Chat Boxie Cię nie widziałam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dywan mój drogi, mietła Redzia odśnieża na bieżąco
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jakbyś zaglądnął na CB....ale najwyraźniej Cię NIE INTERESUJE poznawianie nowych ludzi
Ps. ja zawsze wstaję lewą i co? I nic
Ps2. Jesuuuuu wreszcie się coś dzieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. NOWY! jest się z kim pokłócić