Temat: [Focus 1998-2004] Jaki interfejs diagnostyczny?
View Single Post
Stary 07-02-2014, 09:24   #82
greco
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: Focus
Silnik: Benzyna 1,6 16v
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Interfejs diagnostyczny i nie tylko

Cytat:
Napisał sebad13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę więc o podanie jaki kabel i oprogramowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jaki kolwiek z allegro za około 30-40 zł (ELM 327) do tego forscan i podstawowa diagnostyka jest. Kupiłem ELM327 niedawno na kablu niby wersja 1,5 której ponoć nie ma?
Jak napisałem z forscanem działa idealnie, widzi błedy kasuje je, odczy parametrów jest, na własne potrzeby nic więcej nie trzeba.

Bump:
Cytat:
Napisał andrzej1987 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

Kolego niezwarto , ja równiez kupiłem sobie interface Elm 325 porażka sciągnołem sobie kupę programów różnych różnistych i nic nawet kodów błędów nie odczytasz kabel się łączy bo widać po programie i nic jak wrócę do domu to napisze jaki program sobie ściągnąć dobry kabel to podstawa no ale koszty tez 200 500 zł zależy co chcesz robić .
Kolega bzdury wypisuje. ELM 327 dla własnych potrzeb wystarcza i kosztuje około 30 zł. Kłopoty są jedynie z silnikami diesla, ale ten temat też jest opanowany między innymi dzięki temu forum.

Ostatnio edytowane przez greco ; 07-02-2014 o 09:28
greco jest offline   Odpowiedź z Cytatem