View Single Post
Stary 09-02-2014, 00:41   #84
radzik22
ford::advanced

Imię: radek
Model: BMW f30 328i
Silnik: 2.0 benzyna TwinTurbo
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Dołożenie alarmu do Mondeo MK4 - ale również do SMAX, Focus, Fiesta

no i mam problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam oto taki interfejs http://allegro.pl/interfejs-obdlink-...939718364.html i dgy próbuje tylko polaczyc sie z ELMConfig to ten program mi sie zawiesz albo nie chce sie polaczyc. Na innych programach takich jak forScan i PCMScan interfejs sie laczy bez zadnego problemu. tylko ze na tych ww programach ktore współpracują z moim interfejsem chyba nie ma mozliwości aktywowania alarmuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chyba ze sie myle to pomozcie lub podajcie mi jakis link do dobrego programu ktorym mozna aktywowac alarmGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z góry dziekujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez radzik22 ; 09-02-2014 o 00:43
radzik22 jest offline   Odpowiedź z Cytatem