Temat: [Fusion] Halogeny - montaż
View Single Post
Stary 10-02-2014, 10:58   #53
Klocek7
ford::average

Imię: RobeK
Model: Focus 1,8TDCi/2004/100KM/Ghia-Sedan +FUSION 1,4TDCi 2004/68KM + Suzuki-GSX-750F/1993/106KM
Silnik: 1,8 TDCi/1,4TDCi/750ccmPB98
Rocznik: 2004/2004/1993
Domyślnie Odp: Halogeny - montaż

I, oczywiście, nie obejdzie się bez ZONKa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :
- włącznik MAM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - ale, który to jest "pin nr7" ??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (Nr części to: 2S6T 13A024 CA)
U mnie mam 2 rzędy pinów w gnieździe włącznika, ale na żadnym nie ma oznaczenia "7" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , tylko:
(patrząc wg zgodności znaków na kostce, czyli nie "do góry nogami"; mam takie oznaczenia "pin-ów")
- w dolnym szeregu (kolejno: 2 wąskie + 2 szerokie +___+ 2 wąskie + 1 szeroki + 1 wąski) = 58d + 31 + 30 + P +___+ 58l./R + (brak oznaczenia) + 0 (zero) + 58
- w górnym szeregu (kolejno: 4 wąskie +___+ 4 szeroki) = G + 83a + 83b + 52 +___+ "?" (brak opisu) + 56 + Xr + 15

Czy ów "pin nr7" to siódmy z kolei w dolnym szeregu, licząc od lewej strony ??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
---------------------------------
AKTUALIZACJA:
M A M !!!!!!
Dzięki "pawel182" i miernika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (cholera, kto szuka ten nie błądzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Wg opisu Pawła:
- z bezp. "F50" kabelek na włącznik na "pin nr7" = "pin Xr" !!!
- z włącznika kabelek z "pin nr3" = "pin 83b" na halogeny i kontrolkę
Teraz tylko - do roboty ....

Ostatnio edytowane przez Klocek7 ; 10-02-2014 o 11:43
Klocek7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem