View Single Post
Stary 13-02-2014, 18:45   #20
Fulara
FORD|AUTHORIZED

Imię: Łukasz
Model: Focus Kombi MK1
Silnik: 1.6 ZEtec SE
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Re: Odp: Re: Wymiana bębnów hamulcowych na tarcze da się ?

Cytat:
Napisał sq7lqr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To mi możesz postawić dzisiaj już trzy flaszki, bo tyle przeglądów robiłem w swoim essie po zmianie hampli z przodu na większe i z tyłu z bębnów na tarcze i problemów żadnych nie było, wręcz przeciwnie. Hamulce sprawdzone na rolkach, wszystko w normie, więc nie ma prawa zakwestionować. Piszesz o zmianie pojemności silnika, to tutaj się zgodzę

napisałem - pojedź na przegląd i powiedz gościowi przed całą ceremonią, że tydzień temu zmieniłeś bębny na tarcze - wtedy pogadamy

to, że samochód przeszedł - 50% aut w Polsce nie powinno być dopuszczonych do ruchu a jednak jeżdzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

co innego, jak zamienisz tarcze np seryjne z tarczami RS - OK. kto to zauważy. tarcze większe + zaciski mocniejsze. ale bębny na tarcze to już nie takie hop.

tak jak mówie, powodzenia przy ewentualnym wypadku\dzwonie odszkodowaniu - czego nikomu nie życzę

Ze uchw ham reczn z miekkiego mater
Z tylnymi ham. tarczow.
Układ ABS na wszystkie koła
Bez osłon ochronnych
Standardowe siedzenie przednie
Bez Układu Sterowania Prędkościš

fragment mojego vin
Fulara jest offline   Odpowiedź z Cytatem