View Single Post
Stary 15-02-2014, 14:50   #61
wincenzo
ford::beginner

Imię: Bartosz
Model: Galaxy MK III
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: TravelPilot FX - nie włącza się - Blaupunkt uznaje wadę!

Witam,
mam Forda Galaxy i po tygodniowym postoju na parkingu radio padło.. samochód odpalił i AKU jest OK. ale niestety radio na nic nie reaguje. Mam pytanie, na dokumencie z pierwszego postu nie ma Forda Galaxy.. czy w związku z tym myślicie, że w ogóle mam jakieś szanse na załapanie się na wymianę radia ?

to było głupie pytanie.. sorry Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście Galaxy tam jest.

No to rozpocząłem batalię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. narazie telefonicznie.. pierwsza słowa jakie usłyszałem po podaniu biuletynu: "to chyba jest jakieś przekłamanie" .. gdy podałem numer.. datę.. i generalnie sprawiałem wrażenie zorientowanego w temacie Pan zrobił się już bardziej poważny i umówił mnie jutro na 11.oo na wizytę.. zobaczymy co dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Umówiłem się na jutro na 15:30, ale już usłyszałem, że biuletyn nie obejmuje aut, które nie są na gwarancji....

Niestety po ponad półgodzinnej rozprawie z Panem z serwisu Ford Super Cars Sp.J. CIESIÓŁKA nie istniała żadna możliwość porozumienia.. 2 argumenty, których nie dało się przebić: 1. auto nie jest na gwarancji. 2. biuletyn nie obejmuje Polski. Sprzeczaliśmy się długo.. porozumienia brak. Radio mam wyjęte i będę próbował walczyć dalej w innych serwisach, a przede wszystkim w Ford Polska.

Ostatnio edytowane przez wincenzo ; 19-02-2014 o 08:22
wincenzo jest offline   Odpowiedź z Cytatem