Cytat:
|
Witam! Mam pytanie czy ktoś już podmieniał licznik w FF? Czytałem gdzieś że jest w nim immobiliser i po zamianie licznika auto nie da się odpalić, miałem zamiar kupić licznik po lifcie, bo jednak ładniejszy od tego co mam i zamienić u siebie, w moim co chwilę przestaje działać prędkościomierz i nie wskazuje przebiegu, mechanik stwierdził że może być wina licznika,a że mam wersję angielską to licznik do anglika idzie tanio kupić, jednak jeśli immo jest właśnie w nim to przekładka odpada??
|
Zdecydowanie za rzadko zaglądam do działu z Fuzją, a szkoda... Nie jestem zdziwiony trudnościami po wymianie licznika - gdyby to było na zasadzie P&P, jak w MDO, już zapewne dawno miałbym taki licznik (jest on jedynie jednym z wielu elementów). Fuzja po FL zmieniła się na tyle że wszelkie mody są niezwykle trudne, pomijam szczegóły jak lusterka. By licznik działał na zasadzie P&P trzeba wymienić wiązki spod maski i deski, GEM, klimę i zapewne jeszcze kilka innych fantów.... O dawna miałem chrapkę na poprawienie wyglądu i funkcjonalności FF jednak wygląda na to że taniej, znacznie taniej, będzie kupić drugie auto. W moim przypadku popytałem fachowca "czy się da" - przed modem zrobiłeś to samo?