Hej, jestem nowy tutaj, z racji tego że Elk to raczej wam-maz a ja i tak częściej jestem w stolicy Podlasia więc i tutaj się udziele. śmigam focusikiem i całkiem miło smiga się, chociaż to mój 5 ford więc mniej wiecej wiedziałem na co się szykować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pomijając przygody z kilkoma innymi markami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z Focusikiem związałem się przynajmniej na 3 lata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kredyt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale od zawsze jakoś ciepło mi było na myśl Fordów więc nie pierwszy i napewno nie ostatni. Można zorganizować jakiś piknik przy soczku i fordzików
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. uważam że i ta pogoda nie jest już taka straszna (ostatnio na ognisku byłem które baaardzo podniosło temperaturę otoczenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Pozdrawiam serdecznie Rafał