Cytat:
|
paranoja, ale cóż każdy mierzy swoją miarą.
|
Mówisz "paranoja", a jak ja juz na samym starcie przy odbiorze doświadczyłem niekompetencji serwisu to jak mam wierzyć, że przy przeglądzie nie zrobią mnie w bambuko?
A co się stało? poprosiłem o wymianę plastików w zderzaku - prosta rzecz, dostarczyłem im moje, owszem, wymienili, ale te co wyjęli, oddali z pourywanymi zaczepami. No a tłumaczenie było takie, że nie dało się tego uniknąć :] i co mam teraz zrobić z tymi plastikami? ani nie sprzedam, ani nie użyję w razie "W"...
to ja sie pytam - czy ja oddaje auto do autoryzowanego serwisu czy panu Ziutkowi we wsi pod Krakowem?
To jak oni nie potrafią zrobić tak prostej rzeczy, to czego mogę się spodziewać przy wymianie oleju, filtrów czy innych poważniejszych rzeczy? a no np. tego, że nic nie wymienią, a skasują, ba, co gorsza, spieprzą auto, które jest i będzie użytkowane w sposób prawidłowy i nie żyłowany non stop.
btw. wpadłem na pomysł jak sprawdzić, czy faktycznie zmieniają filtry, olej itp. - zamocować tuż przed serwisowaniem pod maską, np gdzieś u góry, szerokokątną kamerkę go-pro
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. takać, co wytrzyma dłuższą chwilę na swoim zasilaniu (w razie gdyby chcieli odpiąć akumulator) - oczywiście jakoś tak ją ukryć, żeby jej nie ukradli przy okazji :]