Cytat:
|
Dawno większej bzdury nie przeczytałem -ręce mi opadają czasami.Kolega Fuluara to chyba się przewróci,jak to zobaczy.Proszę nie czytaj już więcej forum Toyoty
|
Czyli jak? Wszyscy którzy dolewają się mylą bo to forum Toyoty? Gdy czytałem wątek dotyczący właśnie tego typu "uszlachetniania" paliw diesla wydawało mi się że praktycznie poziom i merytoryczność dyskusji nie była na niższym poziomie od tych tutaj. A swoje doświadczenia użytkownicy opierali na użytkowaniu własnych aut. Staram się być obiektywny i nie zwracać uwagi że mam Forda a nie Toyotę tylko to jakimi argumentami i "dowodami" opierali się pisząc że wybrane oleje T2 zwiększają smarność ON jednocześnie dzięki podobnej temp zapłonu spala się razem z dieslem. Są tam także opisy użytkowników aut z filtrami DPF które wypalają się rzadziej i wyniki z analizatora spalin gdzie emisje są dużo niższe od standardu.. Wiem że to nie ten wątek.. ale tylko odpowiadam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)