View Single Post
Stary 19-02-2014, 09:10   #10
karaoke1
ford::beginner

Imię: Tomasz
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Hałas przypominający odgłos nakrętek wysypanych na drgającą blachę 1.6 TDCI skąd

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dawno większej bzdury nie przeczytałem -ręce mi opadają czasami.Kolega Fuluara to chyba się przewróci,jak to zobaczy.Proszę nie czytaj już więcej forum Toyoty
Czyli jak? Wszyscy którzy dolewają się mylą bo to forum Toyoty? Gdy czytałem wątek dotyczący właśnie tego typu "uszlachetniania" paliw diesla wydawało mi się że praktycznie poziom i merytoryczność dyskusji nie była na niższym poziomie od tych tutaj. A swoje doświadczenia użytkownicy opierali na użytkowaniu własnych aut. Staram się być obiektywny i nie zwracać uwagi że mam Forda a nie Toyotę tylko to jakimi argumentami i "dowodami" opierali się pisząc że wybrane oleje T2 zwiększają smarność ON jednocześnie dzięki podobnej temp zapłonu spala się razem z dieslem. Są tam także opisy użytkowników aut z filtrami DPF które wypalają się rzadziej i wyniki z analizatora spalin gdzie emisje są dużo niższe od standardu.. Wiem że to nie ten wątek.. ale tylko odpowiadam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
karaoke1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem