View Single Post
Stary 20-02-2014, 10:18   #93
juhas84
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Focus III Kombi
Silnik: EcoBoost 1.6 150KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Jaki wyświetlacz komputera pokładowego?

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Juhas zamówiłeś wersję Trend (Edition to też Trend) z pakietem Gold, więc masz zerowe szanse na kolorowy wyświetlacz, którego ostatnio nawet w Titanium nie dają.
Cytat:
Napisał aerostar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba że zamówił dodatkowo aktywny tempomat (lub pakiet Driver Assistant Plus), nawigację, system LKA lub system rozpoznawania znaków drogowych. Wówczas nawet w wersji Trend (lub Edition) będzie duży wyświetlacz.
Szczerze mówiąć na 95% spodziewam się wyświetlacza małego, monochromatycznego, ale analizując ten temat wychodzi, że nie zawsze jest to aż tak deterministyczne.

Po cichu liczę że jednak będzie wyświetlacz kolorowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. np Ford od 2014 roku tuz przedmliftingiem mógłby montować tylko takie wyświetlacze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (samw to nie wierzę), albo ze względu na któryś z systemów jakie mam mieć na pokładzie. Z systemów, które mogłby mieć wpływ na wyświetlacz to mam mieć:
- Active City Stop
- System wspomagający parkowanie (SAPP)
- Tempomat z funkcją regulowanego układu ograniczania prędkości (ASLD) (standard w wersji edition)

Dobrałem też inne pakiety ale prawie na pewno nie mają one wpływu na wyświetlacz:
- Reflektory biksenonowe
- Pakiet Winter
juhas84 jest offline   Odpowiedź z Cytatem