Eloszka ^_^ Wtrącę się w temacik z deczka choć nie mam zamiaru dyskutować o klockach, tarczach w aucie ale powiem tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio u mamy piekłem schabowe na patelni z powłoką ceramiczna (patelnia za ok 100 zł) i to było po raz ostatni kiedy miałem do czynienia z czymś co ma ala ceramiczną powłokę ... Nie dosyć, że zapach lipny, spalone kotlety to z oleju zrobiła się smoła po 5 kotletach ;/ Ciotka ma patelkę z powłoką ceramiczną lecz kupioną za prawie 1000 zł i u niej pieczenie to bajka jak i również potrawy o niebo lepsze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc ja mam takie zdanie o ceramicznych podróbach, gdzie ceramika ceramice nie jest równa i jeżeli się chce mieć ceramiczne klocki z prawdziwego zdarzenia to nie kupuje się ich w "supermarkecie" za przysłowiowy grosz <--- odniesienie do tanich ala ceramików oferowanych w motoryzacyjnych czy allegro .... ^_^
Ja u siebie w przyszłym roku mam zamiar wymieniać klocki i tarcze przód/tył i na pewno ceramiki nie zapodam, bo po prostu mnie na nią nie stać ....