Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC
Moduł z fiesty mk7 powinien działać, tak samo jak z mk3 Focusa, tylko trzeba mu powiedzieć, że ma działać bez dodatkowego wyświetlacza. Wystarczy włożyć go do Mondeo Mk4, które ma moduł skonfigurowany tak jak my chcemy i od tego czasu powinien działać w Kudze mk1 jak i C-Max Mk1 i Focus mk2.
Ja za swój moduł gadający polskim głosem dałem 200 plus wycieczka listem do Wawy i nazat i rekompensata za fatygę dla kolegi Mayak.
Radio musi wspierać zmienne kody parowania.
USB tylko w Sony, ale jak się ma BT A2DP to USB staje się zbędne, przynajmniej dla mnie.
Bump: Moduł z fiesty mk7 powinien działać, tak samo jak z mk3 Focusa, tylko trzeba mu powiedzieć, że ma działać bez dodatkowego wyświetlacza. Wystarczy włożyć go do Mondeo Mk4, które ma moduł skonfigurowany tak jak my chcemy i od tego czasu powinien działać w Kudze mk1 jak i C-Max Mk1 i Focus mk2.
Ja za swój moduł gadający polskim głosem dałem 200 plus wycieczka listem do Wawy i nazat i rekompensata za fatygę dla kolegi Mayak.
Radio musi wspierać zmienne kody parowania.
USB tylko w Sony, ale jak się ma BT A2DP to USB staje się zbędne, przynajmniej dla mnie.