Odp: Hurtowy zakup mapy 2013, 2014 do TravelPilot FX,NX SD oraz NX DVD
rozumiem kolegę jajcekts, bo niektórzy z nas czekają i sprawdzając wątek dość długo bo albo mają mapy z jakiegoś 2008r, albo jak ja, który kupił nx bez płyty i od listopada nie ma nawigacji(bo po co kupować nieaktualną), nikt nie ma oczywiście pretensji do dobrych ludzi typu artur1970 poświęcających swój czas i energie, ale myślę że to chore, że ford wypuszcza wcześniej mapy na SD, a my tu mamy już marzec, a map na DVD nie ma a z tego co widać chętnych nie tylko w Polsce jest dużo więcej, bo np NX na DVD nie na SD jest parę lat starszy a co za tym idzie zapotrzebowanie na mapy jest większe, wiec chyba być powinno odwrotnie, i czytając posty typu jurto, koniec tygodnia, koniec miesiąca bez żadnych pokryć (jeszcze raz wspomnę, że nie chodzi o forumowiczów angażowanych w tę sprawę tylko ludzi na końcu tego wężyka) podnosi się ciśnienie, cena ceną wiadomo ważna sprawa, ale jak już się pojawia w jednym miejscu to chyba każde ASO powinno na następny dzień w dobie internetu i telefonii cyfrowej, umieć odpowiedzieć na pytanie kiedy i za ile..........takie moje przemyślenia
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez marek197879 ; 22-02-2014 o 18:04
|