Temat: [Mondeo 2007-2014] Regeneracja odbłyśników kesenon
View Single Post
Stary 23-02-2014, 13:36   #143
Du_poid
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Słabo świecące xenony, wymiana soczewek pomogła

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
może od razu napisz ,że psuję Ci rynek,a nie jakieś bezpodstawne brednie...
Jak już kiedyś pisałem kolega Nokitel zarabia na przerabianiu lamp, więc każda modyfikacja i próba zmiany oświetlenia nie będąca Jego projektem, będzie grozić niewyobrażalnymi konsekwencjami czegoś tam w lampie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A co do zarzutów stawianych koledze mm32 to powiem tak:
nie mam pojęcia jakie próby robiłeś z tym projektorem, że Ci się urwał na dziurach, chyba go po prostu nie przykręciłeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przeróbka wiąże się z założeniem na oryginalne śruby metalowej przejściówki i przykręcenie jej do projektora za pomocą także metalowych śrub, więc nie wiem co według Ciebie osłabia tą konstrukcję szczególnie, że projektor jest lżejszy.

Skoro tak negujesz wszystko to powiedz nam co to za szczególne projektory wkładasz do tych lamp, że są aż tak świetne, bo jako ktoś kto wykonuję usługę, powinien podawać składniki swojego produktu (z resztą każdy tak robi), bo szczerze to nie wyobrażam sobie podjechać do Ciebie, żebyś mi montował coś o czym nie mam bladego pojęcia, o czym wcześniej nie poczytałem, nie miałem możliwości zobaczyć na własne oczy jak działa. I też jestem pewien, że jak postawisz swoją modyfikację i helle int 4 obok siebie, pewnie żaden normalny użytkownik nie będzie widział różnicy, już nawet ja po regeneracji odbłyśnika i wyczyszczeniu lampy nie widzę znacznej różnicy pomiędzy sobą a takim np tiguanem czy a6.
Druga sprawa wolę kupić nawet nowe helle które znam, niż jakieś coś o czym mówisz wyciągnięte z samochodu, które nie wiadomo jak i gdzie jeździło.
Du_poid jest offline   Odpowiedź z Cytatem