Temat: [Mondeo 2007-2014] Regeneracja odbłyśników kesenon
View Single Post
Stary 23-02-2014, 13:51   #144
mm32
FORD|ZAWODOWIEC

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Słabo świecące xenony, wymiana soczewek pomogła

Du_poid,naprawdę chyba Cie Nokitel wkurzył bo troszkę pocisnąłeś.Każdy może sobie wstawiać w lampy co woli,przecież to nie jest problem.Nie neguję przeróbki kolegi Nokitela,fajnie,że ma jakiś pomysł na poprawę naprawdę beznadziejnych(sprawa po regeneracji odbłyśnika powinna wyglądać dużo lepiej,chociażby z tego względu,że cały odbłyśnik zostaje pokryty,w oryginale tak nie jest)oryginalnych lamp xenonowych w mondeo mk4,tylko nie wiem po co te utyki w stronę innowierców(tych co wstawiają inne projektory lub regenerują odbłyśniki).Z czystej ciekawości jestem na etapie poszukiwania luxomierza,by sprawdzić jakie natężenie światła dają moje nowe lampki.Być może projektory ,które wstawia Nokitel świecą lepiej niż moje Helenki,nie neguje tego,ja ze swojej przeróbki jestem bardzo zadowolony a zaczęło się od tego,że stanąłem przed wyborem,albo regeneracja,albo inny projektor,no i wybrałem to drugie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
mm32 jest offline   Odpowiedź z Cytatem