Temat: [Mondeo 2000-2007] ST220 czy posiada potencje pod TURBO
View Single Post
Stary 23-02-2014, 14:54   #9
Juzek
ford::expert

Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 ST220 TURBO

Cytat:
Napisał jendrekmak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w skrócie pisałem o panewkach i wale bo jest wiele przypadków awarii
A to to fakt. przyznaję, że jest z tym problem.

Bump:
Cytat:
Napisał Przema Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ja bym chciał w swoim moc przekazywaną na koła wykorzystać w większym stopniu niż mi się to udaje... często koła boksują i nie jadę, co zrobić żeby było lepiej?

na lato kupują nowe oponki, najprawdopodobniej będą to goodyeary f1, a co dalej? jest możliwość założenia szpery na przód?

fajnie mieć dużą moc w aucie a jeszcze fajniej ją wykorzystywać w 100%
Przema, mam to samo. Po prostu przy starcie tył jest dociskany, przednie koła tracą przyczepność i buksowanie gotowe.

Na pokładzie mam jednoroczne Goodyeary zimówki i czasem nie mogę normalnie ruszyć spod świateł. Opony tu nie są problemem. Zainwestowałbym w zawiechę z tyłu.

Bump:
Cytat:
Napisał Demiec Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zobaczymy jak to bedzie jeszcze ; ) narazie szukam wszystich porad na ten temat ; ) wiec dzieki
Dać się da, ale tyle kasy i pracy na to pójdzie, że końcowy efekt może Cię nie zadowolić.
Juzek jest offline   Odpowiedź z Cytatem