Temat: [Mondeo 2007-2014] Regeneracja odbłyśników kesenon
View Single Post
Stary 23-02-2014, 22:31   #149
Du_poid
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Słabo świecące xenony, wymiana soczewek pomogła

Jakoś nikt o mnie nic nie pisał na forum. Gdzie byłem, pewnie jeździłem innym samochodemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chcę, żebyś podawał instrukcję montażu, tylko jakieś bardziej miarodajne zdjęcia i napisał co tam tak naprawdę siedzi bo tak nakazują normy. Jeżeli ktoś chce mi sprzedać Mondeo to wiem, że to Mondeo a nie piszę mi, sprzedam Ci jakiś samochód.
Czepiasz się wszystkiego, co ludzie chcą zrobić samemu w lampach nie po Twojej myśli, byle by przyjechali do Ciebie. Spokojnie nie martw się, jak komuś się lampa rozleci z powodu swoich przeróbek to na pewno się do Ciebie zwróci o pomoc, a na razie daj czas przeróbką, żeby coś wyszło tak naprawdę, bo coś czuje, że te moje regenerowane odbłyśniki wytrzymają 3-4 lata a projektory założone przez mm32 przeżyją drugiego właściciela, który tak samo jak mm32 będzie zadowolony ze swoich ksenonów.
A może się tego boisz, że ludzie przestaną do Ciebie jeździć bo będą woleli zrobić samemu i różnica będzie na tyle znikoma, że sobie darują Twoje przeróbki.
Du_poid jest offline   Odpowiedź z Cytatem